Hvem er vi

Personen bag Cherazz

Nutiden

Mariah Danielle Jaquelin Pedersen er direktør i Cherazz.

Hun har kompetencer indenfor samtlige områder i konceptet og leverer opgaver efter den holdning: ”Det skal give værdi for kunden og være ordentlig kvalitet”.

Mariahs primære arbejdsområder er salg og kundepleje, aktuel konsulentbistand som træning, coaching og udvikling af ledere og medarbejdere og derudover har Mariah ansvaret for Cherazz´s konceptudvikling.

Fortiden

Mariah har en fortid indenfor detail-, forsikring-, IT/tele-, ejendomsmægler-, kontorforsynings- og konsulentbranchen hvor Maria primært har beskæftiget sig med salg, ledelse, coaching, projektledelse, mentoring, undervisning og konsulentbistand.

Fritiden

Mariah er aktiv i fritiden, hvor hun udfordrer sig selv med løbetræning og yoga. Hun har deltaget i flere forskellige løb og sætter sig hele tiden nye mål – sportsligt som uddannelsesmæssigt – ”at leve er at lære og livet er en lang læring” ifølge Maria.

Cherazz arbejder ud fra netværkstankegangen om at ”sammen er vi bedre” og ud fra tankegangen: ”gør det du er bedst til” og har udover egen ekspertise tilknyttet en række samarbejdspartnere, med mange erfaringer og megen viden at trække på.

CHERAZZ - Taking business to a higher level

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!