Implementering

Kontakt Cherazz på: +45 22 63 75 45

Bæredygtige resultater bliver efterspurgt rigtig meget. Ofte spørger folk om “hvordan får vi det implementeret?”, “hvordan får vi folk til at gøre det?” og “hvordan sikre vi, at det bliver den nye vane?”. Implementering handler om at ændre vane og at ændre adfærd.

Det handler om at gøre noget der er anderledes, fordi der er noget der er bedre. Selvfølgelig skal det skabe mere effektivitet og bedre indtjening. Implementering er noget vi gør os meget i med succes.

Vi arbejder med forskellige perspektiver, adfærdsændringer, eksempler, metaforer, taler til gevinsten i det og det motiverende hjerte samt benytter det visuelle medie.

Vi laver blandt andet forankringsvideoer her til at påvirke det visuelle og dermed implementeringsgraden. Dette sammen med LMS systemer. Herudover individualiserer vi vores kommunikation i vores træning, således at implementering sker.


 

Book allerede nu et uforpligtende møde med os. Mødet kan foregå fysisk, telefonisk eller via Skype, det er helt op til Jer. Udfyld nedenstående formular  – husk at krydse af hvilken måde I ønsker vi kontakter Jer – vi vil efterfølgende kontakte Jer efter Jeres ønsker.

Dit firma (skal udfyldes)

Dit navn (skal udfyldes)

Din adresse (skal udfyldes)

Dit postnummer (skal udfyldes)

Tlf (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Ønsker du mødet skal være: (skal udfyldes)

Emne (skal udfyldes)

Din besked (skal udfyldes)

CHERAZZ - Taking business to a higher level

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!