Learning Transfer Platform

Kontakt Cherazz på: +45 22 63 75 45

Platformen

Promote er en web baseret platform, der er udviklet for at gøre jeres træning bedre. Med en brugervenlig interface, let og nem anvendelig administration og en unik funktionalitet med at støtte integreret læring, er det let at komme i gang.

Opgaver er kernen i integreret læring og Promote

Der er to forskellige opgaver i Promote: opgaver til at forberede deltagerne inden træning og opgaver brugt til at få deltagerne til at implementere det de har lært i plenum, når de kommer tilbage i deres job.

 

Forberedelse

Med forberedende opgaver eller “for-opgaver” af for eksempel e-learning, læsning eller at tage en simpel test sikrer Promote at hver deltager har den nødvendige viden før de starter, så de kan få mest muligt ud af træningen. Ved brug af Promote kan der også skabes et “konkurrence gen” mellem kollegaerne, som motiverer alle til at være forberedte. Det er inspirerende og motiverende at se hvad andre har gjort og hvordan de har gjort det.

Event

Formålet med det forudgående kursus er, at maksimere tiden brugt i plenumstræning og gruppedialogerne. Opgaverne kan også blive brugt i løbet af den aktuelle træning for at sikre, at deltagerne kan reflektere med det samme og for at dele resultater af gruppe øvelser.

Anvendelse

Situationer, hvor de nye og udviklede færdigheder skal anvendes er identificeret og deltagerne får muligheden for at anvende færdighederne i mest mulige realistiske arbejdssituationer som muligt. Den ægte forandring er manifesteret på arbejdspladsen.

Med Promote er mål mere end gode intentioner

Det er let at tale om mål. Det er sværere at sætte målene og endnu sværere at nå dem. Ved brug af Promote får deltagerne og lederne støtte til at sætte, reflektere og evaluere målene.

At sætte målene

Et vigtigt omdrejningspunkt, for at vi føler os motiverede, er at vores leder er engageret i hvad vi laver og gør. Med hjælp fra Promote kan vi involvere deltagernes ledere før, under og efter uddannelsen/kurset. Ved at lade deltageren og lederen arbejde sammen om at sætte de individuelle mål bliver han eller hun motiveret. Dette giver også lederen muligheden for virkelig at motivere og støtte medarbejderen til virkelig at træne og øve sig efter kurset/uddannelsen.

Reflektion af målene

Under træningen skal deltagerne reflektere på deres udvikling og opdatere deres mål herefter. Ved at reflektere og opdatere mål løbende forbliver deltagerne fokuseret på, at nå målene og træne så der sker ændring af adfærd.

Evaluering af mål

Efter træningen evaluerer deltagerne deres mål sammen med deres leder. Til hvilken grad er målene nået? Forskellige mål behøver forskellige handlinger og metoder. Det er vigtigt at evaluere målene, handlingerne og metoderne for at se om du har valgt de rette.

Promote sikrer social læring

Ved at lade deltagerne dele deres refleksioner med resten af gruppen tillades der en læringsbaseret kultur i dette rum. Ved at dele “Best Practice” og succesfuld adfærd i Promote kan andre lære fra dette og skabe ny forbedret adfærd.

Delte refleksioner

Ved brug af Promote er det muligt at demonstrere at en ændring i forståelsen er sket. Dette kan være via at lade deltagerne tage en quiz eller at reflektere over forskellige situationer. Med Promote skal deltagerne kommentere på forskellige opgaver for at de markeres som færdiggjorte og derefter vises der udvikling. Deltageren kan enten dele deres tanker om noget med nogle eller de kan uddybe på hvad andre har delt. Denne type for kommunikation og refleksion supporterer effektiv træning og social læring.

Individer

Promote udvikler social læring ved adfærdsændringen der er mere end hos individet. For eksempel er læring udviklet med interaction før, under og efter træningen deltagerne imellem, ligeså vel som med lederen, når de sætter mål.

Bedre fastholdelse

Når der deles kommentarer og refleksioner med andre deltagere og lederne, ses det ofte at kommentarerne er mere gennemtænkte og godt skrevet. Research beviser at deltagere, der deler på denne måde tenderer til, at fastholde læringen bedre efterfølgende.


 

Book allerede nu et uforpligtende møde med os. Mødet kan foregå fysisk, telefonisk eller via Skype, det er helt op til Jer. Udfyld nedenstående formular  – husk at krydse af hvilken måde I ønsker vi kontakter Jer – vi vil efterfølgende kontakte Jer efter Jeres ønsker.

Dit firma (skal udfyldes)

Dit navn (skal udfyldes)

Din adresse (skal udfyldes)

Dit postnummer (skal udfyldes)

Tlf (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Ønsker du mødet skal være: (skal udfyldes)

Emne (skal udfyldes)

Din besked (skal udfyldes)

CHERAZZ - Taking business to a higher level

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!