Om Cherazz

Historie

Mariah Danielle Jaquelin Pedersen startede firmaet i 2004 med en vision om, at bygge et firma op med de kendetegn at folk er engagerede og passionerede om deres arbejde og udfører det med god kvalitet, for derigennem at være den foretrukne samarbejdspartner for vores kunder. Den foretrukne partner, fordi vi skaber værdi for vores kunder.

At tilbyde markedet services såsom strategiudvikling, CEO sparring, ledelsessparring, organisationsudvikling, kulturændringer, ledelsesudvikling, teamudvikling, salgstræning på forskellige niveauer, coaching samt langsigtede implementeringsprocesser. Disse services er altid leveret med vores dyder, såsom: ærlighed, ydmyghed, ordentlighed, dedikeret, kvalitet og forretningsfokus. Alt sammen på en professional måde som en tillidsfuld rådgiver og samarbejdspartner.

Vores processer designer vi typisk i samarbejde med vores kunder, hvor der tages højde for alle aspekter.

I 2007 tog Mariah Cherazz med på den international arena og kort efter blev kontoret i Dubai etableret. Senere kom repræsentationskontorer i London og Hamborg. Arbejde i Danmark og globalt.

Der er +60 projektansatte konsulenter tilknyttet Cherazz alt efter efterspørgsel og behov. De ansatte i Cherazz er selvstændige og har friheden samt tilliden til, at udføre deres opgaver ved brug af deres kreativitet og nysgerrighed. Dette betyder også, at de har ansvaret til at gøre deres bedste.

Vores ansatte har ejerskabet til deres eget job og til, at sikre et skønt arbejdsmiljø, hvor der bliver lavet et ordentligt og kvalitetsbevist stykke arbejde af højt niveau til værdi for vores kunder, hvilket er af højeste vigtighed.

Cherazz er medlem af DI. DI-logo_40px

Tidslinie:

  • 2004 Firmaet startede.
  • 2007 Cherazz går international.
  • 2009 Kontor etableres i Dubai, UAE.
  • 2012 Kontor etableres i Hamborg og London.
  • 2016 Kontor i Hellerup.

CHERAZZ - Taking business to a higher level

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!